Luftrenare

När man talar om luftföroreningar handlar det mest om miljön utomhus. Tyvärr lever vi lika farligt inomhus. Både hemma och på jobbet vistas vi i en smutsig och ohälsosam miljö.

Vi andas ständigt in allsköns partiklar som textildamm, bakterier, kvalster, mögelsporer, pollen, djurmjäll och tobaksrök.

Med en effektiv luftrenare minskar problemet.

ELIXAIR Luftrenare

Ta ett djupt andetag, hur kändes det? Förmodligen inte på något särskilt sätt såvida inte någon röker i närheten. Allt det andra märks inte förrän astma och allergier ger sig till känna. När man tänker på allt det här skulle man helst vilja hålla andan, eller hur?

Med en bra Luftrenare avlägsnas effektivt föroreningarna inomhus.

ELIXAIR E 1000

Industri & byggrenare

Modell E 1000 är en mycket effektiv luftrenare för kontinuerlig användning i krävande miljöer. Skalet är i elförzinkad plåt och filtreringen sker i tre steg genom förfilter, elektriskt filter och, om så erfordras, kolfilter.

Denna renare är synnerligen lämplig vid tillfälliga byggarbeten då den enkelt kan flyttas mellan olika utrymmen.

 

ELIXAIR E 200

Modell E 200 är en bordsmodell som avlägsnar över 99% av alla luftburna partiklar. Luften renas i tre steg genom grovfilter, elektriskt filter och aktivt kolfilter.


Kapacitet max 200 m3/tim


Lämplig för golvytor upp till 50 m2

ELIXAIR E 300

Modell E 300 placeras på golvet och avlägsnar över 99% av alla luftburna partiklar. Luften renas i tre steg genom grovfilter, elektriskt filter och aktivt kolfilter. Levereras i vitt eller grått.

Lämplig för golvytor upp till 120 m2


 

ELIXAIR E 416 / E 1250

Kanalfilter

Elixair elektriska filter typ E416 och E1250 monteras som kanalfilter.

Modellerna är lämpliga för bl a svetsverkstäder och slöjdsalar där det är möjligt att montera renarna i ett kanalsystem.

Luftvolym 400 m3/h respektive 1000 m3/h. Kanalfläkt tillkommer.

ELIXAIR E 2100

Modell E 2100 monteras i tak, antingen direkt mot taket eller i kedjor. Maskinen har mycket hög kapacitet och den avlägsnar effektivt över 99% av alla luftburna partiklar. Levereras i vitt eller grått. Luften renas i tre steg genom grovfilter, elektriskt filter och aktivt kolfilter.

Lämplig för rumsytor upp till 320 m2.
 

ELIXAIR E 400

Modell E 400 placeras på golvet, är försedd med 4 hjul och avlägsnar över 99% av alla luftburna partiklar. Luften renas i tre steg genom grovfilter, elektriskt filter och aktivt kolfilter. Finns i vitt eller i grått .

Lämplig för rumsytor upp till 140 m2.
 

ELIXAIR E 500

Modell E 500 är vår kraftigaste golvmodell. Den avlägsnar över 99% av alla luftburna partiklar. Modell E 500 är försedd med 4 hjul och levereras i vitt eller i gediget al-trä. Luften renas i tre steg genom grovfilter, elektriskt filter och aktivt kolfilter.

Lämplig för rumsytor upp till 180 m2.
 

Girmek  Bygghjälp AB

Björkslingan 12

611 73  Vrena

 Tfn: 0155-915 70
Fax: 0155-67 91 95     

​E-post: info@girmek.se

Mer än bara byggställningar:

Förutom byggnadsställningar erbjuder vi hydrauliska arbetsplatsformar, andningsskydd, ozongeneratorer och luftrenare.

Vi lagerför:

Byggställningar

Aluminiumställningar

Trappställningar

Rullställningar

Hantverkarställningar