Aluminiumställningar

Vilka är fördelarna med aluminiumställningar?

Aluminiumställningar är ett mångsidigt verktyg som används i en mängd olika situationer. De är flexibla och enkla att modulera vilket gör dem anpassningsbara till det aktuella arbetet som ska utföras. En fördel med byggnadsställningar i aluminium är att de är lättare i sin vikt i jämförelse med ställningar i andra material. Detta gör de smidigare att flytta från en plats till en annan. Trots dess låga vikt är de stabila och säkra vid användning. Vanliga användningsområden där en aluminiumställning används är vid arbete på hög höjd samt svåråtkomliga miljöer vid till exempel fasadrenovering, takläggning och installationer.

Aluminiumställningar från BOSS

Vi på Girmek var en av de första aktörerna att erbjuda aluminiumställningar från BoSS. BoSS har som leverantör alltid stått för innovativa lösningar där säkerheten och flexibiliteten alltid varit deras primära drivkraft. I UK ligger de nummer ett i kundernas val av aluminiumställningar, vilket gör oss på Girmek stolta att kunna erbjuda deras byggnadsställningar i Sverige. Självklart är aluminiumställningarna certifierade enligt de senaste riktlinjerna och enligt europeiska standarder, SS-EN 1004-1:2020. Läs även mer om EN 1004-1:2020 på BoSS officiella sida. En aluminiumställning från BoSS är enkel att montera och kan snabbt anpassas till önskat användningsområde, vilket resulterar i att man vid användning lägger mindre tid på att montera dem och fokuserar på det som är viktigast – arbetet som ska utföras.

Köp era aluminiumställningar hos Girmek

Vi på Girmek erbjuder nya aluminiumställningar till specialppris. Ni hittar enkelt våra specialpaket i vår Blocket butik här. Modellerna från BoSS som vi erbjuder är aluminiumställningar av modellerna Clima och Evolution. Gemensamt för de båda är att de monteras på ett enkelt sätt via 3T metoden. För mer information kring montering, användning och säkerhet: ladda ned manualen här. Vid frågor kring val av rätt aluminiumställning i form av önskade mått är ni varmt välkomna att kontakta oss, så tar vi fram en lösning som passar era behov.

Byggställningsproffs i mer än 35 år

Besök vår butik på Industritorget

Enligt Arbetsmlijöverkets regler AFS 2013:4 daterade 2014-07-01 skall det i en rullställning, som används professionellt, och har ett arbetsplan över 2,5 meter finnas en tillträdesled i form av en lutande stege. Varje nivå som kan tillträdas skall vara fullt intäckt med arbetsplatskomponenter. Se manual nedan

Girmek Bygghjälp AB
Centralgatan 8, lgh 1102
149 32 NYNÄSHAMN

Besöksadress
Stationsvägen – Fabriken port 68
611 73 Vrena

Kontaktinformation
Tfn: 0155-915 70
​E-post: info@girmek.se

Vi lagerför:
Byggställningar, Aluminiumställningar, Trappställningar, Rullställningar, Hantverkarställningar